TSL Academy waar vakmensen anderen de fijne kneepjes van het vak leren. 

 

TSL Academy is een dameskapsalon én een opleidingsinstituut, dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van intensieve korte praktijkgerichte opleidingen en cursussen, die zijn gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse technieken op het gebied van haren en schoonheid. De meeste klanten zijn op zoek naar een nieuw en modern kapsel met behulp van een handgeknoopte pruik of een haarstukje. De kennis over haarwerk in combinatie met een professioneel eigentijds advies zorgt ervoor dat het kapsel er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Maar er zijn ook klanten die nog graag een klassiek kapsel dragen en daarom is het belangrijk om op allerlei gebieden goed op de hoogte te zijn van de beste technieken.

Onze specialisten op dit gebied weten, na een paar minuten met de klant te hebben doorgebracht, precies wat bij hun persoonlijkheid past. 

Naast de standaard kappersbehandeling is dit bijzondere bedrijf ook gespecialiseerd in hairweave en boxbraids. Mocht een klant een bepaalde voorkeur of een kleur in gedachte hebben, dan kan dit probleemloos worden geregeld. 

Wat ons bedrijf onderscheidt van andere kapsalons is dat wij dit niet alleen als ons werk beschouwen, maar het ook erg belangrijk vinden om een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren. Wij zijn een erkend leerbedrijf, dat bereid is om mensen te helpen. Mensen, die via de gemeente een re-integratietraject ingaan, mogen bij ons gratis cursussen volgen, zakelijk evenementen bijwonen en tijdelijk als vrijwilliger werken, zodat ze veel ervaring in de praktijk kunnen opdoen. Op deze manier leren ze de fijne kneepjes van het vak en kunnen ze, als ze daar uiteindelijk klaar voor zijn, een eigen onderneming starten of gaan solliciteren naar een betaalde baan.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: tslacademy010@gmail.com