Sale!

De set Softliss Shampoo & Conditioner (10oz). Deze producten hebben een neutrale ph waarde, en zijn voor dagelijks gebruik. Zij maken het haar zacht en hebben een heerlijke geur. Zorgt voor volledige hydratatie van het haar en stimuleert en versterkt de haarstruktuur.
Deze producten zijn speciaal ontwikkelt voor de verzorging van haar wat behandeld is met Botox-gel en Keratine. Ze verlengen de levensduur van de behandeling.
De producten kunnen ook gebruikt worden voor haar wat niet behandeld is met keratine en Botox-gel.

De Olive Oil Girls Cleansing Shampoo reinigt niet alleen, maar helpt het haar te ontwarren. De combinatie van olijfolie, kokosolie en vitamine B5 helpt vocht blokkeren en zorgt voor glans. Het bevat geen parabenen! Een zacht maar compleet reinigingsmiddel om te ontwarren. Hydrateert, verbetert de elasticiteit, verzacht het haar, voegt natuurlijke glans toe, spoelt gemakkelijk.

Gebruik :

* Breng olijfolie Girls Gentle Cleanse Shampoo aan op het haar en masseer.

* Werk in een rijk schuim.

* Spoel goed en herhaal de shampoo.

* Spoel en droog het haar met een handdoek en ga verder met Olive Oil Girls Rich Conditioner.

Actieve principes:

Olijfolie: rijk aan essentiële vetzuren, brengt vocht rechtstreeks in de nagelriem.

Kokosolie : het wordt gemakkelijk opgenomen in het haar vanwege de kleine moleculaire structuur die ongelooflijke hydratatie biedt, wat helpt om kroezen te verminderen en glans toe te voegen, 384 ml.