Onze cursussen

 

Heb je altijd al met of zonder nephaar (synthetisch haar) willen leren vlechten of invlechten? Dan ben je bij TSL Academy aan het juiste adres. Je kunt bij ons voor verschillende cursussen zoals bijvoorbeeld hair weave met een closure of een frontal, een lacefront pruik maken en nog veel meer terecht.

Wij concentreren ons namelijk op alle nieuwe Amerikaanse trends en onze cursussen zijn erg praktijkgericht, dus daarom hoef je je bij ons niet druk te maken over langdurige theorielessen. Wij bespreken voor en tijdens de cursus alle belangrijke begrippen en verder concentreren we ons op de praktijk omdat wij dat erg belangrijk vinden.

Wij werken met kleine groepen zodat we genoeg aandacht aan alle deelnemers kunnen besteden en cursisten hoeven bij ons geen modellen mee te nemen want wij werken met oefenhoofden.

 

Onze cursussen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Ben je al een kapster en wil je meer variatie op de werkvloer of nieuwe diensten aan je lijst met mogelijkheden kunnen toevoegen? Dan is de TSL Academy de plek waar je moet zijn.

 

Kappers of Beautyscholen kunnen natuurlijk ook studenten naar de TSL Academy sturen, maar wij komen uiteraard ook graag bij jullie op locatie om onze cursussen ter plaatse te geven.

 

Het gaat bij ons niet alleen om een certificaat behalen, want wij vinden het ook erg belangrijk dat de cursisten werkelijk kwaliteit kunnen leveren.

 

Heb je bij ons succesvol een cursus afgerond, maar kom je later in de praktijk toch problemen tegen? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor een gesprek en eventueel een extra trainingsdag.